Пошук

Вхід на сайт

Календар

«  Листопад 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 2

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Листопад » 29 » Технологічна карта навчального проекту
15:24
Технологічна карта навчального проекту

Проект «Хіт-парад сучасного музичного мистецтва »

Автор проекту:Грідіна Альона Анатоліївна

Назва проекту: «Хіт-парад сучасного музичного мистецтва Топ 10 »

Предмет та тема:предмет «Музичне мистецтво»,тема «Новаторство в музичному мистецтві». Проект розрахований для учнів 7 класу (11-12 р.)

Мета і завдання:навчитись створювати власні колекції музичних творів;знаходити серед різноманіття музичного мистецтва кращі зразки стилів та напрямків музичного мистецтва. Навчити дітей: порівнювати стильові напрями розважальної музики (джаз, рок, диско тощо) за сферами їх емоційного впливу; визначати характерні риси творчості відомих композиторів,авторів та виконавців. Також в учнів будуть завдяки роботі над проектом формуватися навички людини ХХІ століття: - критичне мислення і вміння вирішувати проблеми; - комунікативні навички та навички співробітництва (демонстрація можливості ефективно співпрацювати з однокласниками; гнучкість та готовність до застосування необхідних компромісів з метою здійснення спільного завдання; прийняття відповідальності за результати спільної роботи); - вміння працювати з інформацією, медіа та комп’ютерні навички; - інформаційна грамотність; - медіа грамотність (розуміння підґрунтя та базових засад етичних/правових питань, пов’язаних з доступом до та з використанням інформації) - IКT – грамотність (використання комп’ютерних технологій як інструменту для спілкування, досліджень, організації, оцінювання інформації,створення відео у відеоредакторі); - життєві та кар’єрні навички (ініціатива та самоспрямованість; лідерство та відповідальність).

Вид проекту:індивідуально-груповий

Методи дослідження:пошукова робота,вивчення і узагальнення знань про стильові особливості різних напрямків музичного мистецтва(слухання музичного матеріалу,опрацювання робіт музичних експертів,статей,інтернет-джерел).

Кінцевий результат:розширення знань про стильові особливості сучасних напрямків музичного мистецтва,робота з відеоредактором, інтернет-джерелами,створення  рейтингу.

 

      План реалізації проекту:

  1. Опитування учнів з метою виявлення наявних знань з теми за допомогою анкети та онлайн-опитувальника.
  2. Поділ учнів на групи: «продюсери», «знавці джазу», «знавці року», «знавці диско» «популярна музика», «знавці шансону», «знавці бардівської пісні»,«знавці електронної музики», «знавці реп,хіп-хоп».
  3. Ознайомлення учнів з метою та завданням проекту,алгоритмом дій,визначення джерел інформації.
  4. Робота над ознайомленням з інформаційно-комп’ютерними технологіями (відеоредактори,музичні редактори)
  5. Самостійна робота учнів над пректом,пошук,аналіз,систематизація,відбір інформації,її відповідне оформлення.
  6. Представлення проекту у вигляді ТВ-шоу.
  7. Аналіз виконання проекту ,досягнутих результатів (успіхів та невдач) їх причин,аналіз досягнення поставленої мети,оцінювання учнів.
Переглядів: 550 | Додав: gri_al | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar